Huisschilder gezocht? Neem contact op met Van de Wetering Schilderwerken

Gezocht en gevonden: huisschilder, stucadoor & glaszetter

Van de Wetering Schilderwerken heeft vanaf de eerste dag gezocht naar de ideale combinatie van werkzaamheden om u een dienstenaanbod te leveren voor uw hele huis. Ruim 100 jaar geleden begon de eerste generatie Van de Wetering met klein schilderwerk. Tegenwoordig verzorgt de huisschilder uit Genemuiden ook stucwerk, behangwerk en glaszetterswerkzaamheden.

Schilderwerk door uw huisschilder uit Genemuiden

Schilderwerk

Uw woning moet regelmatig onderhouden worden. Zowel de binnen- als de buitenkant vragen na verloop van tijd om een verse laag verf. Daarmee herstelt u niet alleen de woning, maar vergroot u ook de waarde van het huis.

Had u al nagedacht over de uitstraling die u wilt neerzetten? Er zijn talloze soorten verf om verschillende sferen te doen toekomen aan uw woning. Huisschilder Henk heeft voor u de mooiste verfsoorten bij elkaar gezocht. Decoratieverf, krijtverf of kalkverf voor een warme ambiance.

Eigen spuiterij
Heeft u voor meubels of andere spullen een nieuwe look in gedachten? In de eigen spuiterij geeft Henk uw materialen een strakke laag verf in uw ideale kleur. Elk soort materiaal kan gespoten worden: MDF, kunststof, metaal, hout en zelfs glas. Neem contact op voor meer informatie.

Wandafwerking door uw huisschilder uit de omgeving Zwolle

Wandafwerking

De wanden in uw huis kunt u uiteraard laten schilderen, maar er is nog zo veel meer te kiezen. Stucwerk bijvoorbeeld, wat zowel als voorbereiding op het schilderen, maar ook als wandafwerking op zich heel mooi is. Heeft u wel eens gehoord van Aqua Sensa? Een bijzondere stucwijze die ideaal is voor de badkamer. Deze waterdichte stuc heeft een warme, natuurlijke uitstraling, behoeft weinig onderhoud en kan over oude tegeltjes aangebracht worden.

Behangspecialist
En wat dacht u van een strak of juist vrolijk behang? Huisschilder Henk adviseert u graag over de mogelijkheden. Glasvezelbehang is een van zijn specialiteiten. Een brandvertragend, stootvast en verstevigend behang met een prachtige structuur waar u ook nog overheen kunt schilderen.

Laat uw glaszetten door huisschilder Henk van de Wetering

Glaszetten

Is het vaak koud in uw woning? Lopen de energiekosten hoog op? Met dubbel glas ondervangt u een groot deel van het probleem. Een lager energieverbruik is niet alleen beter voor het milieu, maar ook goed voor uw portemonnee. Henk vervangt ruiten, maar ook gebroken glasplaten van bijvoorbeeld kasten of tafels.
Meer weten? Neem contact op. 

Huisschilder gezocht?